Servicii ROMANIA-GERMANIA-ELVETIA-AUSTRIA-BELGIA-ANGLIA-IRLANDA-CEHIA-DANEMARCA-NORVEGIA-SUEDIA

CURSE INTERNATONALE MINIBUS TRANSPORT PERSOANE, COLETE SI AUTO PE PLATFORMA
Română

TRANSPORT INTERNAȚIONAL DE PERSOANE, COLETE ȘI AUTO PE PLATFORMĂ GERMANIA ELVETIA AUSTRIA BELGIA ANGLIA IRLANDA CEHIA NORVEGIA DANEMARCA SUEDIA Citeste »

INFORMATII BAGAJE SI COLETE  1. Se admit gratuit la transport bagaje/persoana, in limita a 50 kg, bagaje care se inregistreaza si sunt depuse in campartimentul de bagaje sau in remorca autocarului, si bagaj de mana, in limita a 6 kg (continand bunuri strict necesare calatoriei: alimente, medicamente,etc.)... Citeste »

Rezervarea fara avans este valabila daca este confirmata telefonic sau pe bepstransoffice@gmail.com prealabil. Pentru rezervarea biletelor de calatorie pentru 3 sau mai multe persoane se percepe un avans de 50% din pretul biletului. NU SE RETURNEAZA  avansul nici suma integrala a biletului in... Citeste »

Societatea BEPS TRANS S.R.L., cu sediul social în oras Campulung Moldovenesc, strada Sihla, nr. 3,  judeţul Suceava, CUI 36483640, oferă servicii poştale având ca obiect trimiteri poștale interne și internaționale, în următoarele condiţii: – Se acceptă doar trimiteri... Citeste »